Vagroen locatie Top Gaarkeuken

Adres:
Locatie Top Gaarkeuken
Hoendiep z.z. 7a
9821 TJ OLDEKERK
T + 31 594 21 35 44


Op onze locatie Top Gaarkeuken kunnen burgers van de gemeente Westerkwartier het hele jaar door hun groenafval brengen. Hiervoor moet echter vanaf 1 januari 2020 betaald worden aan de gemeente.
De tarieven zijn als volgt:
8,00 voor een enkelas-aanhanger of kofferbak
€ 16,- voor een tandemas-aanhanger
Betalen kan via een betaalautomaat die op ons terrein bij de nieuwe slagboom staat. Voor de betaling heeft u een milieupas nodig die u aan kunt vragen bij de gemeente. Met deze pas kunt u de betaling doen en gaat de slagboom open. De betalingen gaan rechtstreeks naar de gemeente Westerkwartier. Bij de betaalautomaat kunt u het saldo van uw milieupas ook opwaarderen. Vagroen verzorgt verder de verwerking van het groenafval.
De openingstijden voor de burgers zijn van
maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en 13.00 tot 16.00 uur.
Op zaterdag zijn we open van 09.00 uur tot 14.00 uur.
Grof huisvuil kan niet meer op onze locatie worden gebracht, daarvoor moet u zijn bij de gemeentelijke milieustraat aan de Tweemat te Grootegast.
Voor bedrijven geldt de volgende regeling op al onze locaties: Vanaf 1 januari 2020 geldt dat de minimale kosten voor het brengen van bedrijfs-groenafval € 10,- ex BTW per weging zijn, daarboven gecorrigeerd naar het aantal kilogrammen dat is gebracht en het tarief voor de groensoort. Dit geldt ook voor het halen van zand/teelaarde en houtsnippers etc.
Voor bedrijven gelden de volgende openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 07.00 uur tot 16.00 uur.
PIN betaling op TOP Gaarkeuken mogelijk

Tevens kunnen bedrijven en particulieren op deze locatie terecht voor:
  • compost
  • zand
  • turf
  • (verrijkte) teelaarde 
Tarieven zijn bij de balie na te vragen.


Grotere kaart weergeven